Expertrol Tender

Vraag aan 172IMPACT

Ondersteuning in het opstellen van een circulaire visie en het schrijven van het plan van aanpak in een aanbestedingstraject. 

 

Lunchworkshop FLUOR

Vraag aan 172IMPACT

Verzorg een Engelstalige interactieve lunchlezing voor onze medewerkers die hen bewust maakt van de kansen van een circulaire economie. 

WTH Vloerverwarming bv

Vraag aan 172IMPACT
Het verzorgen van een challengesessie tijdens de strategie dag van het managementteam van WTH.

Materiaalmakelaar

Vraag aan 172IMPACT

Als materiaalmakelaar optreden voor het hoogwaardig hergebruiken van materialen en producten uit twee gebouwen in Arnhem. 

Wil je hier meer over weten, neem dan contact met me op.

The Student Hotel

Vraag aan 172IMPACT 

Het ondersteunen bij het formuleren van een definitie en ambitie omtrent het circulair bouwen. Daarnaast het opstellen van een afwegingskaders om circulaire materialen en producten binnen de afbouwfase van projecten binnen The Student Hotel inzichtelijk te maken. 

 

Yisheng Group

Vraag aan 172IMPACT
Het ontwikkelen en verwoorden van een circulaire visie voor de selectieprocedure van een ontwikkelopgave in de gemeente Amsterdam.

Heezen Asbestsanering en Sloopwerken

Vraag aan 172IMPACT

Het ontwikkelen van een visie voor het circulair slopen en hergebruiken van het voormalig Erasmus MC in Rotterdam (Tranch II). Daarnaast het coordineren en schrijven van het plan van aanpak voor de sloopopgave. 

Strukton Worksphere bv

Vraag aan 172IMPACT
Het inbrengen van expertise op het gebied van circulariteit voor de aanbestedingsprocedure van het beheer, onderhoud en projecten op Schiphol.

Strategie workshop BBA bouwadvies

Vraag aan 172IMPACT

BBA wil een actieve rol spelen in de transitie naar een circulaire economie. Zij hebben mij gevraagd om het managementteam van BBA te ondersteunen in het bepalen van hun eigen ambitie en ideeën te genereren voor concrete diensten die binnen BBA kunnen worden aangeboden.